Tast de vins en kayak

Enokayak a l'Empordà

Gaudeix d'un tast de vins de l'Empordà amb el celler Hugas de Batlle

L´Enokayak és un tast de vins de l’Empordà de cellers com Hugas de Batlle i Somni d’Istiu. Una activitat arrelada al territori amb l’ànima 100% de Cap de Creus i arrels a l’Albera on trobem les vinyes verdes vora el mar. És una proposta d’enoturisme al Empordà molt exitosa, que forma part de la Ruta del Vi del Patronat de Turisme de la Costa Brava i oferim una edició especial  al Festival Vivid cada any. 

Navegarem en kayak des de la platja del port de Llançà i observarem les vinyes verdes vora el mar de Garbet. Desembarcarem en una caleta de Cap Ras, amb vistes al Cap de Creus i gaudirem d’un enokayak amb els vins de Hugas de Batlle en un experiència única.

Tast de vins

Enokayak amb Hugas de Batlle

 Les terrasses de pedra seca, les pissarres i llicorelles del sòl i el clima marcat per la tramuntana marquen el caràcter dels vins Hugas de Batlle. Les finques Hugas de Batlle són totes al terme municipal de Colera i la família fa una viticultura respectuosa amb l’entorn i les tradicions.

Properes dates:

Enokayak amb Somni d'Istiu

El vi n’és el resultat en format líquid que permet beure petites parcel·les de vinyes velles del parc natural del Cap de Creus i del paratge natural d’interès nacional de l’Albera. El resultat sensitiu fa olor, es veu, es beu, es toca, se sent tot creant experiències úniques que uneixen vi i gastronomia que provoquen moments únics.

Properes dates:

Vinyes Somni d'Istiu

Calendari

De Juny a Setembre

Nivell

Principiants.

Ràtio

De 6 a 12 persones

Duració

3 hores

Preu

50€ per persona

Nens

A partir de 18 anys

Informació important

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
  • Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
  • Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
  • Ulleres de sol, crema solar
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Vine en transport públic

Redueix la teva petjada de carboni en els teus viatges i ajuda'ns a fer les nostres activitats més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. GAUDIRÀS D'UN 20% DE DESCOMPTE en la teva compra!

Codi descompte: viatjarentren

Consulta els horaris

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.