Pupil·latge

Desa el teu Kayak en les nostres intal·lacions

Gaudeix del sevei de puil·latge a escasos 50 metres de la platja de Llançà,

Estem encantats de compartir amb vosaltres la nostra passió per l’aventura i l’aigua mentre us oferim el nostre espai de pupil·latge per kayaks durant tot l’any, a només uns escassos 50 metres de la platja.

La nostra ubicació privilegiada a Llançà us permet gaudir de les espectaculars aigües cristal·lines i els paisatges costaners de la Costa Brava mentre us divertiu navegant amb el vostre kayak. A més de les nostres activitats de pupil·latge, també oferim serveis de lloguer de kayaks per aquells que prefereixin explorar per compte propi. Tingueu llibertat per descobrir els racons de la Costa Brava al vostre propi ritme.

Tarifes del Pupil·latge

Previous slide
Next slide

Serveis adicionals

Transport

Manteniment

Botiga

Formació

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.