Curs de Tecnificació

Tecnificació amb Pau Calero

Des de l’any 1999 que vaig rebre el meu primer curs per ser Iniciador de Piragüisme de la FCP no he parat de formar-me i aprendre per seguir ensenyant.

La última classe que he rebut ha estat aquest desembre 2023 a Fish Hoek – Sud Àfrica

Si no saps fer caiac de mar i vols iniciar-te en un dia tranquil o si ja fa mols anys que navegues i vols que et millori la tècnica en condicions de mar formada o sou un grup de caiaquistes i voleu millorar la seguretat et puc ajudar.

Sk kayak està ubicada en una de les zones més espectaculars per aprendre: el Parc Natural del Cap de Creus.

Et convertiràs en un caiaquista que navega sense esforç i que maniobra el seu caiac amb la subtilesa dels timons de proa, popa i desbordats fent maniobres encadenades amb palades laterals per controlar molt millor el teu caiac i així sentir com flueixes amb el  mar.

Si vols provar-ho aquí em tens!

Properes dates:

Calendari

A consultar

Nivell

Tots els públics

Ràtio

Màx 4 persones

Duració

3 hores

Preu

90 €

Nens

A partir de 14 anys

Informació important

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
  • Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
  • Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
  • Ulleres de sol, crema solar
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.
CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.