SK Kayak Llançà

Visita la nostra base de Llançà - Cap de Creus

Rodejats d'un entorn privilegiat per gaudir de la Costa Brava en estat pur

A la platja del mateix port de Llançà trobem la nostra escola de piragüisme. Una ubicació perfecte per descobrir el Parc Natural de Cap de Creus, la part més agreste de la Costa Brava. Un dels spots de kayak més importants del litoral català, apreciat per molts kayakistes que gaudeixen navegant per les seves costes. Idíliques cales, alts peny-a-segats i unes aigües netes i cristal·lines fan d’aquest entorn un dels més atractius per la pràctica del kayak a la Costa Brava

Vine en transport públic

Redueix la teva petjada de carboni en els teus viatges i ajuda'ns a fer les nostres activitats més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. GAUDIRÀS D'UN 20% DE DESCOMPTE en la teva compra!

Codi descompte: viatjarentren

Consulta els horaris

Reservar

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra cultura i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

On i com trobar-nos

Adreça

Passeig Marítim 4

Llançà 17490

Horari

9:00 – 20:00

De dilluns a Diumenge

Contacte

Telèfon: +34 627 433 332


Email: info@skkayak.com

CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.