Equip SK Kayak

Qui som

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del Kayak de mar.

La filosofia de treball de SK KAYAK i l’actitud de proximitat cap al client fa que fem productes a mida i  experiències en Kayak úniques per descobrir les singularitats del territori de la Costa Brava, posant en valor els aspectes culturals locals. Compartir experiències i coneixement forma part de la nostra manera d’entendre el món.

Ens agrada fer les coses bé i ens esforcem per millorar temporada a temporada! 

PERQUÈ?

Som un centre de kayak de mar a la Costa Brava especialitzada en snorkel i guiatges a la natura. Un equip de professionals  que inclou Diplomats en turisme, tècnics en Ecoturisme i Llicenciats en Ciències de l’Educació Física i Esport i Guies de Natura apassionats pel kayak, pel mar i per ensenyar la nostra passió.

COM?

Impulsem l’Ecoturisme en Kayak a la Costa Brava amb l’objectiu d’incrementar el valor del patrimoni històric, cultural, social i natural marítim i pesquer del municipi en totes les activitats guiades en kayak que proposem. Fomentar el treball en xarxa a través de les empreses locals de Llançà i apostant per oferir activitats sostenibles, relacionades amb la pràctica de l’ecoturisme

DE QUINA MANERA?

Som un centre referent  en el kayak de mar a Catalunya i amb propostes eco turístiques a la Costa Brava. Treballem en un entorn privilegiat el Parc Natural del Cap de Creus i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.  La nostra filosofia és no només preservar els nostres espais naturals sinó que volem participar de manera activa en la protecció del ecosistemes i fomentar la biodiversitat..

Pau Calero

Gerent

Mariona Sk Kayak

Mariona Serra

Botiga

Jordi Coordinador SK Kayak

Jordi Patau

coordinador

Anèlia Trendafilova

Guia

Mónica Maldonado

Reserves

PAU BUDRIA

Pau Budria

Guia

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

equip sk kayak

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.