Kayak als Aiguamolls

Excursió en kayak als Aiguamolls de l'Empordà

Descobreix en família els secrets del riu Fluvià amb una ruta en kayak als Aiguamolls

Excursió en kayak als Aiguamolls de l’Empordà. Ruta pel riu Fluvià en kayaks autobuidables dobles, sortint del Club Nàutic de Sant Pere Pescador per arribar a la Reserva Integral de l’Illa de Caramany.

Navegarem observant la flora i la fauna del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà amb els nostres guies formats amb el programa de SEO BIrdlife-Iberaves. Arribats a Caramany farem un bany al Riu. Endinsa’t en un idílic entorn amb una gran riquesa natural. Aquesta és una experiència Ecoturística a la Costa Brava adherida al projecte Iberaves de SEO Birdlife per garantir bones pràctiques.

Ideal per grups d’amics i famílies.

Calendari

Dimarts, dijous i dissabtes

Nivell

Principiants. Ideal per grups d'amics i famílies

Ràtio

De 4 a 12 persones

Duració

2 hores

Preu

27.5 € Adult | 15 € nens/es < 11 anys.

Nens

A partir de 4 anys

Informació important

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
  • Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
  • Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
  • Ulleres de sol, crema solar
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

A partir de un grup de 6 persones podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.