Tècniques avançades

Curs de tècniques avançades de Kayak de mar

Adquireix nous coneixements amb el curs de tècniques avançades de Kayak de Mar

El curs de tècniques avançades en kayak de mar està disenyat per aquelles persones que hagin cursat prèviament el nostre nivell 1 per tal de treure el màxim rendiment del kayak de mar. Repassarem les tècniques del nivell 1 però sobretot veurem altres palades avançades com són els diferents timons o recolzaments per evitar la bolcada. També parlarem de seguretat  al mar i practicarem els rescats assistits i auto rescats en diferents escenaris (entre roques, onades, vent…). Aquest nivell està pensat per aquells caiaquistes que palegen habitualment! 

El curs de tècniques avançades en kayak de mar està dirigit per un tècnic especialista titulat per la Federació Catalana de Piragüisme.

Calendari

Dimecres i diumenge

Nivell

Iniciat / Mitjà

Ràtio

De 2 a 6 persones

Duració

4 hores

Preu

65 €

Nens

A partir de 14 anys

Informació important

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
  • Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
  • Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
  • Ulleres de sol, crema solar, alguna cosa per beure.
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Vine en transport públic

Reduiex la teva petjada de carboni en els teus viatges i ajuda'ns a fer les nostres activitats més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. GAUDIRÀS D'UN 10% DE DESCOMPTE en la teva compra!

Codi descompte: viatjarentren

Consulta els horaris

Escola de Piragüisme SK Kayak

SK KAYAK és un centre de kayak de mar a la Costa Brava especialitzada en snorkel i guiatges a la natura. Som un equip de professionals  que inclou Diplomats en turisme, tècnics en Ecoturisme i Llicenciats en Ciències de l’Educació Física i Esport i Guies de Natura apassionats pel kayak, pel mar i per ensenyar la nostra passió.

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.