Escola de Piragüisme SK Kayak

Excursió en kayak a la cova

SK Kayak
Llançà

Ubicats en la mateixa platja del port de Llança des d'on tenim accés directe al priviliegiat entorn del P.N. del Cap de Creus i els seus racons

punt d'observació d'aus, ornitokayak als aiguamolls

SK Kayak
St. Pere Pescador

Dins el parc Natural dels Aiguamolls. Una localització ideal la observació d'aus i descobrir la flora i fauna del bosc de rivera.

surfski a la costa brava

SK Kayak
Portbou

Situats al límit del litoral català i envoltats de peny-a-segats dins d'un del paissatges més espectacular de la Costa Brava.

Descobreix la Costa Brava i deixa't envoltar de la natura en estat pur

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.