By Pau Calero

EM PRESENTO

Sóc Pau Calero i Figueras, CEO de SK KAYAK.

Des del 1999, em dedico als guiatges pel Cap de Creus i a donar classes de kayak de mar. La passió pel mar és el meu motor, i la profunda comprensió de la gent local i la cultura popular han forjat la meva identitat com a instructor de kayak reconegut i referent en la creació d’experiències d’ecoturisme al Cap de Creus.

Actualment coordino i imparteixo classes en el Curs de Guia de kayak de Mar de la FCP, especialitzat en tècniques de kayak de mar i organització d’esdeveniments en Cicles Formatius de Piragüisme i en Tècniques de guiatge en Cicles Formatius de CAFEMN.

En els últims anys, he treballat amb un grup de professionals per fomentar propostes d’Accessibilitat Universal. Això m’ha portat a impartir xerrades, tallers de creació de productes i formacions.

Vull compartir la meva passió i experiència de tots aquests anys amb tu. Per aquest motiu, junt amb l’equip de SK KAYAK em disenyat diferents activitats, al mar, al riu, a terra… Per que puguis gaudir del teritori al costat d’un local i tecnificar-te amb les meves formacions de Kayak de mar.

Activitats By Pau Calero

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.