LA CATEDRAL DEL FLUVIÀ

Excursió en kayak al riu Fluvià

Viu l’experiència única de navegar al cor de la natura amb l’excursió en kayak a la Catedral del Fluvià de la mà d’en Pau Calero. Embarca’t en un viatge tranquil i captivador pel riu Fluvià, on tindras l’oportunitat de conèixer el bosc de ribera i tota la seva vida silvestre.

Durant aquesta aventura, podràs visitar la majestuosa Catedral del Fluvià, un lloc màgic on podràs escoltar els sons de la natura en tot el seu esplendor. Connecta amb tots els teus sentits a través de l’entorn idíl·lic d’aquest espai natural i deixa’t seduir per la serenitat que et rodeja.

Ja siguis un principiant o un experimentat kayakista, aquesta experiència en kayak et proporcionarà moments inoblidables i una visió única de la bellesa natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Properes dates:

Calendari

Primavera i Tardor

Nivell

Tots els públics

Ràtio

De 6 a 12 persones

Duració

3 hores

Preu

35 €

Nens

A partir de 14 anys

Informació important

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
  • Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
  • Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
  • Ulleres de sol, crema solar
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.
CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.