Capvespre als Aiguamolls

Ruta en kayak de capvespre als Aiguamolls

Viu la posta de sol en kayak i gaudeix dels colors de la badía de Roses

Excursió de capvespre en kayak per viure la posta de sol sobre les aigües del riu Fluvià. Sortirem en kayaks autobuidables dobles des del Club Nàutic de Sant Pere Pescador fins arribar a la Badia de Roses, integrant del Club de les Badies més boniques del món, i així admirar les llums que ens ofereix la posta de sol sobre el característic paissatge de la zona.

Navegarem al capvespre als Aiguamolls del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà fins a La Badia de Roses on junts posarem el Sol a dormir. De tornada, amb els nostres guies formats amb el programa de SEO Birdlife-Iberaves coneixerem aquells habitants del parc que es desprèn per la seva vida nocturna. Us oferim una proposta Ecoturística a la Costa Brava adherida al projecte Iberaves de SEO Birdlife que garanteix les bones pràctiques.

Ideal per grups d’amics i famílies.

Calendari

Divendres

Nivell

Principiants. Ideal per grups d'amics i famílies

Ràtio

De 4 a 12 persones

Duració

3 hores

Preu

30€ Adult | 18 € nens/es < 11 anys.

Nens

A partir de 4 anys

Informació important

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
  • Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
  • Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
  • Ulleres de sol, crema solar
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.