Kayak i Snorkel a la Costa Brava

Excursió en kayak i Snorkel

Submergeix-te a les aigües cristal·lines del parc natural del Cap de Creus

Experiència única de kayak i snorkel a la Costa Brava per descobrir la flora i fauna marina Mediterrània amb un Guia Acreditat del Parc Natural del Cap de Creus. Navegarem per la Badia de Llançà en caiac doble i desembarcarem a la zona de Cap Ras per fer la sessió de Snorkel a la platja de Canyelles on hi ha uns fons marí molt ric i que forma part de la Xarxa Natura 2000. Un instructorde SK Kayak, format i titulat per la FECDAS, vetllarà per l’organització i seguretat del grup a l’aigua i s’encarregarà de fer la sessió de Snorkel. És un paisatge d’una bellesa increïble enmig d’aigües cristal·lines.

 SK Kayak és un centre que s’ha format amb cursos de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques FECDAS i els nostres guies són guies acreditats pel Parc Natural del Cap de Creus. Iniciativa Ecoturística adherida a WildSeaEurope per garantir bones pràctiques. Ideal per grups d’amics i parelles.

Calendari

Dimarts i diumenge

Nivell

Principiants. Ideal per grups d'amics i famílies

Ràtio

De 4 a 10 persones

Duració

4 hores

Preu

50€

Nens

A partir de 12 anys

Informació important

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
  • Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
  • Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
  • Ulleres de sol, crema solar
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Vine en transport públic

Redueix la teva petjada de carboni en els teus viatges i ajuda'ns a fer les nostres activitats més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. GAUDIRÀS D'UN 20% DE DESCOMPTE en la teva compra!

Codi descompte: viatjarentren

Consulta els horaris

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.