Taller de Pintura Emocional

Laia Bedós ens porta el Taller de pintura emocional

La Laia Bedós t’acompanya i et guia a pintar a la natura expressant-te lliurement, sentint el moment present i la relació amb el mar. Ho fa com sempre, de manera fàcil, alegre i jugant. Quines emocions et desperta el mar? Com el sents i com et sents? No cal saber pintar i es comença amb uns exercicis guiats i pautats. 

La pintura és una eina molt potent que serveix per connectar amb el teu interior i expressar-lo.

La pintura i el joc són eines que ens permeten alliberar del pes d’algunes emocions que tenim dins i no sabem com treure, i també són eines per a trobar la calma. 

T’animes?

Calendari

De Juny a Setembre

Nivell

Principiants

Ràtio

4 - 15 persones

Duració

2 hores

Preu

25€

Nens

A partir de 4 anys

Informació important

  • Banyador
  • Samarreta que es pugui embrutir
  • Si vols pots portar les teves aquarel·les i els teus papers
  • Lloguer del material
  • Monitor/guia de SK Kayak
  • Assegurança

Vine en transport públic

Reduiex la teva petjada de carboni en els teus viatges i ajuda'ns a fer les nostres activitats més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. GAUDIRÀS D'UN 10% DE DESCOMPTE en la teva compra!

Codi descompte: viatjarentren

Consulta els horaris

Practica l'ecoturisme a la Costa Brava

Sostenibilitat

Entenem el kayak com un mitjà de descoberta de la nostra i que ens ajuda a donar a conèixer la fauna i flora i ho fem buscant un retorn a la població local, generant el mínim impacte possible i fent que les nostres experiències ecoturístiques tinguin un caràcter regeneratiu amb l'entorn.

Compromís

A Sk Kayak promovem activitats ecoturístiques on tots els serveis que oferim als nostres usuaris són de qualitat, responsables i compromesos amb el medi ambient, l'entorn i el territori que ens envolta. 

Accessible

Fem que les nostres activitats siguin Universals. A l'hora de disenyar-les tenim en compte que siguin aptes per persones amb diferents capacitats funcionals a través de l'identificació de Punts Interès Sensorial (PINS) on treballem sensoexperiències amb un mínmim de 3 sentits.

Fem l'activitat a la teva mida

Si sou un grup tancat podem crear qualsevol de les nostres activitats a mida. Personalitzem el recorregut, el dia i l'hora per què vingueu a gaudir com més convingui.

En cas de dubtes o propostes, contacta amb nosaltres

CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a través del kayak de mar.